Este adevarat ca tratamentul cu ventuze este foarte eficient pentru eliminarea celulitei, motiv pentru care numeroase persoane apeleaza la aceasta forma de tratament. Printre beneficiile aplicarii ventuzelor in scopul eliminarii celulitei se numara un puternic drenaj limfatic, combatarea stagnarii, stimularea circulatiei, eliminarea toxinelor, relaxarea tesutului conjunctiv.

ventuze masaj anticelulitic

Dar in afara de tratamentul cu ventuze pentru combaterea celulitei, exista si alte tehnici inovatoare care au inclus ventuzele in practicile aplicate. Vom discuta in continuare despre cateva dintre acestea.

Tratamente spa

Tratamentul spa realizat in combinatie cu tratamentul cu ventuze mareste absorbtia produselor aplicate pe corp si ajuta la drenarea fluidelor stagnate. Ventuzele au rezultate uimitoare atunci cand sunt combinate cu impachetari corporale simple, pentru diverse afectiuni.

Pe piele se poate aplica ulei esential, noroi, geluri, crème speciale sau amestecuri pe baza de plante medicinale iar mai apoi se poate face un masaj cu ventuze. Aceasta tehnica s-a dovedit foarte eficienta pentru scaderea in greutate, pentru detoxifiere, dependenta de fumat si multe altele.

In general nu se recomanda combinarea masajului cu ventuze cu tratamentele puternice de exfoliere, dar terapeutii au gasit modalitati noi de adaptare si intercalare a acestora.

Ventuze pentru tratamentul facial

Timp de mai multe generatii femeile din Asia, Rusia si Europa au folosit ventuze ce formeaza presiune negativa pentru intinerirea si intretinerea tenului. Pentru fata in general se folosesc ventuze mai mici, care pot ridica tesutul facial si pot realiza un drenaj limfatic eficient. Aceasta este o metoda manuala ce reproduce efectele echipamentelor utilizate in prezent in majoritatea centrelor de tratamente faciale de top.

Beneficiile include cresterea circulatiei locale la nivelul pielii, cresterea nutrientilor la nivelul epidermei si absorbtia cremelor faciale in profunzime. Ventuzele reduc edemul si umflaturile cronice.

Liniile, ridurile si tesuturile cu cicatrici se vor inmuia datorita presiunii negative, facand ca pielea sa fie mult mai ferma, mai stralucitoare, sa para mai tanara si mai sanatoasa. Rezultatele se vad aproape imediat. Muschii fetei nu mai sunt atat de tensionati si etansi. Se relaxeaza liniile de expresie si muschii rigizi de la nivelul fetei.

In plus, ventuzele sunt eficiente pentru infectii ale sinusurilor si alte inflamatii de la nivelul aparatului respirator. De multe ori, acolo unde procedurile medicale nu au dat rezultate, tramantul cu ventuze poate fi benefic.

Ventuze in tratamentul pentru picioare

Ventuzele se pot aplica si pe talpi sau in zona picioarelor. Acest lucru poate fi pe alocuri mai dificil avand in vedere forma picioarelor. Dar o data cu dezvoltarea continua a echipamentelor necesare in tratamentul ventuzelor s-au gasit noi solutii eficiente, astfel ca azi foarte multe persoane apeleaza la aceasta forma de tratament a picioarelor. Interesant este ca, desi ventuzele se aplica la nivelul picioarelor, rezultatele benefice se simt in tot corpul.

Unele tratamente cu ventuze pentru picioare sunt combinatii intre reflexoterapii biomagnetice, ventuze dinamice si ventuze pentru zonele inferioare ale picioarelor. Reflexoterapia este o stiinta ce studiaza reflexele de la picioare, maini, urechi si fata, reflexe care corespund glandelor, organelor si diferitelor parti ale corpului. Este un mod natural, non-invaziv de stimulare a organelor interne, de crestere a circulatiei si de restabilire a functiilor normale ale corpului.

Daca aceste ventuze masaj anticelulitic ti-au starnit curiozitatea, le poti cumpara de pe siteul https://yanno.ro/produs/ventuze-masaj-anticelulitic.