Daca aveti probleme cu greutatea, nimic mai simplu: apelati la criosauna. Nu trebuie sa va sperie temperatura cuprinsa intre -120 si -180 de grade Celsius, deoarece doar stratul superficial al pielii se raceste, restul organelor pastrandu-si temperatura. O sedinta de criosauna dureaza pana la trei minute, terapia avand multe beneficii asupra sanatatii si a frumusetii. Terapia prin frig se practica de secole, insa datorita tehniologiilor existente a fost reinventata si adusa la un alt nivel. Aerocrioterapia, asa cum mai este cunoscuta in termini populari crioterapia, consta in racirea corpului in mediu gazos la o temperatura foarte scazuta. Crioterapia este o terapie non-invaziva si eficienta la mare cautare printer sportivi, dar si in centrele de infrumusetare. Tine sub control inflamatiile in cazul in care v-ati accidentat. Milioane de oameni se bucura de efectele tratamentului prin frig, criosauna fiind foarte apreciata in Europa, dar si America de Nord. Aerul folosit in criosauna este unul uscat, asa ca nu trebuie sa va faceti probleme ca o sa va inghete corpul.

criosauna

Senzatia de frig, placuta

A urma un tratament la -180 de grade nu este o senzatie neplacuta pentru organism. Socul termic resimtit pret de trei minute de organism il ajuta pe acesta sa isi gaseasca echilibrul, eliminand stresul si grasimea depusa in exces. Nu este de ajuns doar o singura sedinta. Acestea se fac in functie de sfatul specialistului. El regleaza temperatura din interiorul criosaunei in functie de greutatea corporala. Puteti spune “adio” celulitei si grasimii, deoarece in timpul unei sedinte se pot pierde pana la 200 de kcal. Dupa ce ati facut in jur de 20-30 de procedure, cantarul va va arata cu siguranta pana la zece kilograme mai putin decat aveati inainte de a incepe procedurile. In urma acestora, celulele se vor regenera pe cale naturala si va veti “trezi” cu un organism mai tanar si mai in forta, plin de vitalitate si energie.

Criosauna stimuleaza sistemul imunitar

Dupa prima procedura, veti fi mai fericit! Terapia prin frig ajuta la generarea de endorfine care mai sunt cunoscute si sub numele de hormonal fericirii. Regleaza activitatea hormonilor si metabolismul. Starea de bine oferita organismului va tine pe tot parcursul zilei si veti avea senzatia ca ati intinerit cu cativa ani. Sportivii apeleaza cel mai des la ajutorul procedurilor, deoarece in urma accidentarilor suferite pe teren au nevoie ca organismul sa se refaca in cel mai scurt timp. Crioterapia reduce durerea intr-un timp foarte scurt, asa ca nu mai este nevoie sa apelati la medicamente impotriva durerilor musculare sau ale articulatiilor. Printr-o metoda non-invaziva veti reusi sa scapati de problemele articulare, dar si de unele afectiuni cornice, asa ca indrazniti sa incercati ceva nou fara sa va fie frica. daca nu aveti incredere in reusita procedurilor, cereti sfatul unui prieten care a incercat.