Si pentru ca tuturor le place sa aiba acel lucru care sa i se potriveasca cat mai bine si care sa il reprezinte, trebuie precizate care sunt prezervativele care se potrivesc pentru femeile din fiecare zodie.

Prezervativele pentru femeile din zodia berbec, taur, gemeni

prezervative

Pentru femeile berbec, care sunt active si pline de viata ar fi indicate acele prezervative naturale. Acestea pot fi realizate chiar din piele de miel. Despre femeile din aceasta zodie se spune ca au o atitudine ceva mai impulsiva, astfel ca, este recomandat modelul de prezervative cu nervuri metalice. Pentru a merge si mai departe, acestea pot avea si un ambalaj ceva mai inedit, cum ar fi cel realizat din onix. Nativele in aceasta zodie isi doresc sa aiba parte de experiente de neuitat, ceea inseamna ca li se potrivesc astfel de prezervative care sa fie rezistente.

Zodia taur? Aceasta este o zodie destul de senzuala, dar si la locul ei in acelasi timp. Ei bine, trebuie stiut faptul ca prezervativele pentru cele care s-au nascut in aceasta zodie trebuie sa fie de calitate. Materialul din care sunt confectionate ar putea si matasea precum si catifeaua. In plus, acestea vor oferi calitate, exact ceea ce are nevoie o femeie taur.

Gemenii sunt o zodie destul de instabila. Astfel ca, asa cum banuiati, acestia au nevoie de acele prezervative care sa reziste..sa reziste.. Asta pentru ca acestia isi vor dori sa schime deseori pozitia. Despre acestea trebuie spus ca vin in pachete consistente si pot fi comandate si online. De asemenea, daca aveti o astfel de femeie alaturi trebuie sa aveti rezerve. Nu se stie cand vrea sa o luati de la inceput. Asa cum am precizat, poate ca acele prezervative care pot fi comandate online sunt cele indicate in acest caz.

Prezervative pentru zodia rac, leu, fecioara, balanta

Oare ce se spune despre rac? Ei bine, despre aceasta zodie se spune ca se remarca prin siguranta de care da dovada. Asadar, veti avea avea nevoie de acele prezervative waterproof, dar care sa reziste si la temperaturi ceva mai ridicate. In plus, este important sa nu existe nicio sansa ca acesta sa se rupa cumva.

Leul este o zodie pasionala, dar si destul de orgolioasa. Astfel , putem spune faptul ca acestora li s-a potrivi acele tipuri de prezervative mai extravagante. Este important aspectul exterior astfel ca acestea ar putea fi imbracate in foita de aur pentru a atrage atentia. Iubirile nu mai sunt doar ca in filme, si aceste zodii putand avea parte de astfel de momente frumoase.

Fecioarele sunt destul de pretentioase, dar si atente la detalii. Astfel ca, acestea vor avea nevoie de acele prezervative care sa le garanteze siguranta din toate punctele de vedere, atat ala asternuturilor, cat si al protectiei impotriva bolilor sexuale si a unei sarcini. Prezervativul feminin este o solutie tocmai buna.

Balantele vor avea nevoie de acele prezervative care sa arate bine din punct de vedere estetic si care sa impresioneze. Despre femeile din zodia scorpion trebuie spus ca se potrivesc de minune prezervativele cu textura moale care sa le faca se simta confortabil.

In cazul in care acum stii ce prezervativ ti se potriveste tie sau partenerului, iti recomandam sa cumperi de pe XLove pentru ca e un magazin online serios, cu preturi bune si produse originale si de calitate.