Botoxul este la mare cautare printre femeile care doresc cateva ajustari, fiind nemultumite de aspectul lor. Fie ca vorbim de buze, obraji sau fata pentru indepartarea ridurilor, acestea apeleaza la aceasta metoda pentru a arata mai tinere sau….mai atragatoare. Persoanele care au apelat la metoda injectarii cu botox spun ca este cea mai buna decizie pe care au luat-o. practice, injectarea nu dureaza decat cateva minute si nu lasa urme. Zona se poate inrosi, insa efectul trece in cateva ore. Fie ca sunt riduri de expresie sau din cauza varstei, femeile doresc sa le ascunda odata cu trecerea anilor. Cum cremele impotriva ridurilor nu dau rezultate, solutia cea mai la indemana este tratamentul cu botox. Folosita pentru prima data in medicina de recuperare, toxina botulinica se introduce cu ajutorul unei seringi in zonele cu probleme, avand rolul de a bloca impulsurile nervoase ce sunt transmise de la nervi la muschii fetei raspunzatori cu aparitia ridurilor de expresie. In urma aplicarii tratamentului, pielea va intineri cu pana la zece ani, timp in care va puteti misca muschii fetei in mod normal.

botox 1

Cui se adreseaza tratamentul

Orice persoana cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani poate apela la acest tratament injectabil. Toxina botulinica estompeaza ridurile aparute pe fata, gat, in zona sprancenelor si sub ochi. Efectele se vor vedea abia dupa 2-14 saptamani, iar durata este de jumatate de an, insa in functie de varsta, efectele pot dura si mai putin. Imediat dupa injectare, pacientul isi poate relua activitatea, insa dupa primele zile de la injectare nu aveti voie sa va masati zona, sa va expuneti la soare sau sa faceti sauna. Daca doriti sa va machiati si sa va demachiati, trebuie sa aveti mare grija, insa mai bine evitati procesul timp de cateva zile. Totodata, cu ajutorul toxinei botulinice va puteti ridica sprincenele daca situatia o cere.

Efectele injectarii cu toxina botulinica

Printre efectele negative se numara umflarea zonei, dar si aparitia vanatailor, insa acesta sunt pe o perioada scurta de timp. Pentru o injectare puteti scoate din buzunar si 250 de euro. Multumite de rezultate, unele femei devin dependente de aceste injectari care pe perioada mai mare duc la efecte total inverse celor pentru care ati apelat la procedeu. Desi este un procedeu foarte cautat atat printre femei cat si printre barbati, medicii recomanda ca acestea sa se faca doar in cazul in care este neaparata nevoie. In strainatate, injectiile cu botox sunt la mare cautare printre vedete datorita rezultatelor imediate si a procedurii extreme de sigure. Dupa 10-15 minute, chinul ia sfarsit si nu necesita anestezie. Daca este sa ne uitam la bani si la efectele pe termen lung, cu siguranta investitia merita toti banii. Important este ca dupa injectare sa respectati sfaturile medicului cu sfintenie.