Atunci cand abordati lista lucrurilor de facut in casa, cele mai multe proiecte pot fi realizate folosind unelte simple de mana. Dar, pentru unele lucrari, doar folosirea unui ciocan nu este de ajuns. Daca veti adauga la colectia dumneavoastra si cateva unelte electrice Bosch, va vor ajuta sa realizati fara nicio problema, orice proiect care tine de casa, indiferent ca este vorba de fixarea unui televizor,  montarea jaluzelelor sau repararea unei gauri in perete.

Sculele electrice Bosch sunt, in general, portabile sau fixe si pot fi utilizate pentru gaurit, taiere, slefuire, si altele. Sculele electrice portabile cu motor sunt extrem de versatile si pot fi folosite pentru o gama larga de sarcini in casa. Pe de alta parte, sculele electrice fixe sunt mai puternice decat sculele portabile si sunt folosite pentru proiecte de renovare mai mari, cum ar fi ridicarea zidurilor unei camere.

Atunci cand va hotarati sa va achizitionati niste scule Bosch, este bine sa aveti in vedere destinatia exacta a produsului pe care vreti sa il achizitionati. Pentru aceasta, sa aruncam o privire asupra sculelor cele mai uzuale.

Masina de gaurit electrica este un element de baza care trebuie inclus in trusa de scule a oricarui apartament, casa sau curte. Una dintre sculele electrice cele mai frecvent achizitionate, ea poate fi folosita pentru o mare varietate de proiecte, mari sau mici. Atunci cand cumparati o bormasina electrica Bosch, aveti in vedere ca aceasta poate fi cu fir (se foloseste pentru lucrari de amploare mai mare) si fara fir, alimentata de o baterie (se foloseste pentru lucrari mici sau lucrari unde alimentarea cu energie electrica este mai dificila).

Masina de insurubat. Aceasta este ideala atunci cand aveti nevoie sa va reparati automobilul, pentru ca poate fi folosita pentru insurubat sau desurubat sau pentru strangerea ori desfacerea piulitelor de la roata.

Polizorul electric este o alta scula care ar trebui sa faca parte din colectia dumneavoastra. Disponibil cu o varietate de accesorii, polizorul de slefuire poate fi folosit pentru decuparea in otel, indepartarea ruginii, si chiar pentru polisarea sau lustruirea masinii.

Ferastraul electric va scuteste de efortul de a taia manual lemne si alte materiale, ajutandu-va astfel sa va realizati sarcinile mai bine si mai usor.

Indiferent ce scula doriti sa achizitionati, ganditi-va bine pentru ce anume aveti nevoie de ea si ce caracteristici trebuie sa indeplineasca.