Din punct de vedere al tratamentelor anticelulita, se pare ca cel mai comun atat in Statele Unite ale Americii cat si in diverse tari din Europa este tratamentul anticelulitic cu vacuum. Acesta a castigat popularitate chiar si la noi in tara, intrucat este deja printre cele mai cautate tipuri de tratamente de la saloanele de infrumusetare si cosmetica, el fiind si printre cele mai eficiente terapii anticelulitice.

In ceea ce priveste succesul unui tratament anticelulitic prin vacuum este deosebit de important cine ne face acest tratament, intrucat succesul este direct proportional cu miscarile realizate de catre specialist. Asadar, inainte de a va decide sa mergeti la un salon sau altul, cautati sa vedeti exact pe mainile carui specialist va veti afla si in functie de acest lucru sa decideti la ce salon sa mergeti.

Tratament cu ventuze masaj

Ventuze masaj anticelulitic pret accesibil si eficienta crescuta

Daca nu sunteti siguri ca aveti nevoie sau nu de acest tratament, merita mentionat faptul ca tratamentul cu vacuum este recomandat pentru mai toate tipurile de celulita, de la edematoasa, fibroasa pana si la cea mixta, indiferent de gradul de avansare, fie el I sau IV. Tratamentul respectiv implica aplicarea pe zonele de care vrei sa scapati de celulita a doua pana la patru ventuze masaj care sunt setate automat la o anumita frecventa si presiune pentru a putea disloca cu succes stratul de celulita si de grasime aflat pe musculatura dumneavoastra, ceea ce duce in cele din urma la distrugerea si eliminarea completa a grasimii.

Dupa doar cateva secunde cat timp au fost lasate sa actioneze, ventuzele vor produce o vascularizare adanca, intrucat vor ajunge la mare adancime. Apoi, dupa aproximativ zece minute cat timp ventuzele sunt lasate in functiune se vor efectua niste miscari de opturi cu ajutorul alot componente, atat pe longitudinala cat si pe transversala, iar zona la care pacientul doreste sa scape de celulita va fi masata si in concomitent aspirata in interiorul ventuzelor. Toate aceste lucruri sunt realizate cu scopul de a patrunde mai in adancimea musculatorii, in acel loc unde se dezvolta celulita si este depozitata grasimea, bineinteles pentru a va scapa de acestea. Prin utilizarea acestor ventuze masaj anticelulitic pret de cateva minute, sistemul limfatic reuseste drenarea mai eficienta a toxinelor iar clocurile de grasime sunt distruse permitant o eliminare mai rapida a acestora.

De cele mai multe ori cei mai comuni experti care se ocupa de acest tip de masaj se numara kinetoterapeutii sau fiziokinetoterapeutii, care pot lucra chiar si impreuna, ceea ce iti ofera o si mai mare siguranta ca vei obtine rezultalte dorite ca urmare a tratamentului cu ventuze masaj anticelulitic . Prin urmare, acest tip de tratament promite rezultate foarte rapide intrucat elimina si previne aparitia celulitei pe viitor, si tototdata arde si grasimile.

Masajul este realizat cu ajutorul unui ulei si o crema anticelulita care are o actiune activa de foarte mare durata dupa ce a fost aplicata. O sedinta de tratament pentru reducerea celulitei poate sa dureze intre 20 si 40 de minute in functie de fiecare organism.