Parul este un “accesoriu” de nepretuit pentru fiecare dintre noi. Pentru ca nu tot timpul reusim sa ne lasam parul despletit sau acesta nu se potriveste tinutei pe care o abordam, il putem prinde in diferite forme. De cele mai multe ori, folosim accesorii care sa ne ajute in incercarea noastra de a ne aranja singure si cat mai bine podoaba capilara. Chiar daca suntem in plin sezon rece, nu inseamna ca nu putem fi si la moda in ceea ce priveste aranjarea si prinderea parului. Pielea nu este doar un material cu ajutorul caruia ne imbracam, indiferent ca vorbim de haine si incaltaminte. Un accesoriu la moda pentru par este cordeluta din piele care a facut furori pe podiumurile de moda in acest sezon. Alte accesorii de par sunt binecunoscutele betisoare chinezesti care va pot prinde parul intr-un coc foarte chic. Si bentitele de par sunt la mare cautare printre reprezentantele sexului frumos. Sunt chic, sunt la moda si va scot imediat din impas atunci cand nu stiti cum sa va potoliti parul rebel.

par 1

Ce va scot in evidenta accesoriile de par

Printre accesoriile de par la moda se numara si funditele care se vor purta si la anul. Acestea ofera o nota de eleganta si va dau o nota distincta daca purtati o vestimentatie inchisa la culoare. Nici clamele de par nu sunt scoase din ecuatie, mai ales ca modelele sunt diverse si extreme de atragatoare pentru ochi. Nu sunt considerate a fi doar simple accesorii, ci aduc un plus de frumusete si eleganta coafurii. Se poarta coafurile lasate mai mult liber, parul prins in coada sau cu clame, dar lasat cat de lejer se poate. Mergeti pe varianta alegerii unui accesoriu la indemana si care sa se potriveasca cu personalitatea vostra. Tot in voga in ceea ce priveste aranjarea parului, la moda sunt si accesoriile care au motive florale. Acestea va ofera un look fresh, plin de vitalitate si feminitate, chiar daca afara temperaturile vor ajunge sa fie cu minus.

Se poarta coronitele

O alta moda in ceea ce priveste purtarea parului sunt coronitele. Fie sunt facute din flori naturale sau artificiale, acestea au mare succes printre femei. Sunt finute, delicate si colorate. Inspira feminitate, frumusete, vitalitate si pofta de viata. Chiar daca temperaturile din termometre arata multe grade in minus, nu inseamna ca trebuie sa purtati culori inchise. Dar, in eventualitatea in care le alegeti, incercati sa dati tinutei o nota de culoare. Se poarta corinitele cu frunze, trandafiri sau flori foarte mari. Important este ca ceea ce accesorizati sa va placa si sa va simtiti confortabil atunci cand le purtati. Alegeti orice accesoriu dupa propria personalitate, traire si nu veti da gres niciodata. Alegeti sa va bucurati de ceea ce purtati, indiferent despre ce este vorba.