Este destul de usor sa punem in comparatie prezenta unei masini de spalat vase cu varianta unei spalari manuale dar o provocare poate fi punerea in comparatie a unor modele de masini de spalat vase pentru a vedea care se pliaza cel mai bine pe langa ceea ce aveti nevoie. O usoara comparatie poate fi si cu ajutorul unui model Beko DTC36610W iar aducerea acestuia in prim plan va poate ajuta sa economisiti multe resurse pentru voi iar dintre acestea cea mai importanta poate fi timpul.Beko DTC36610W

Cu siguranta orice masina de spalat vase va poate ajuta sa economisiti timp dar si energie mai ales daca ati avut de petrecut cateva ore in bucatarie pentru a pregati o masa copioasa. Alegand un astfel de model veti putea foarte simplu ca in timp ce voi serviti masa masina de spalat sa se ocupe de spalarea, uscarea si igienizarea vaselor utilizate pentru gatit. Tot la fel de simplu poate fi vorba si despre faptul ca puteti sa petrecti timp alaturi de familie si de prieteni in timp ce Beko DTC36610W o sa spele vasele din care ati servit mancarea. Ceea ce poate insa sa faca modelul si mai prietenos pentru voi este faptul ca este unul mai redus ca si dimensiune si astfel pot sa se bucure de utilizarea sa si cei care nu au o locuinta sau bucatarie foarte spatioasa. Valoarea exacta a dimensiunii este data de inaltimea de 43.8 cm, de latimea de 55 cm iar pentru partea de adancime veti avea una de 50cm.

Utilitatea Beko DTC36610W este cea care conteaza

Cu siguranta o dimensiune si un gabarit avantajos poate sa conteze foarte mult dar in acelasi timp o astfel de dimensiune aduce si o capacitate de incarcare mai redusa iar valoarea exacta este de 6 seturi de vase. Aceasta capacitate este cu siguranta una destul de avantajoasa pentru orice bucatarie si veti avea posibilitatea ca aceste vase sa fie spalate si uscate sau igienizate prin intermediul unuia dintre cele 6 programe disponibile. Selectarea programelor sau controlul asupra functionarii se poate face intr-un mod foarte usor de la panoul digital dar in acelasi timp veti avea si un afisaj tot digital in legatura cu conditiile de spalare sau cu timpul de spalare.

Elementele ce pot fi setate in ceea ce priveste functionarea Beko DTC36610W tin si de prezenta unui program de spalare intesiva, a unui program de spalare Bio/ Eco sau a unui normal iar daca este vorba despre pahare atunci veti avea si un program Glass Care 40grade celsius. Functii benefice sau ce pot influenta utilitatea sunt si cele precum programarea intarziata sau daca nu aveti multe vase posibilitatea de spalare pa jumatate incarcata iar asta nu face decat sa faca prezenta acestui model prietenoasa cu un numar mai mare de locuri sau localuri. Un ultim amanunt este acela privind partea de resurse consumate in timpul functionarii si asta poate fi cu siguranta mai avantajos comparativ cu varianta spalarii manuale si veti avea o pozitionare a Beko DTC36610W in clasa de eficienta energetica A+.